Door: Dominique op 13 - 01 - 2021 in de categorie Ovenschotels
Ingredienten
 
  • 1 theelepel   Mix of Marakesh
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 Kleine butternut ( of 200 g pompoen blokjes)
  • 2 rode paprika's
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 kilos aardappelen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
  • 200 g geraspte kaas
Keuken: Bereidingstijd: 45 min. Portie(s): 4 personen

Snel klaar en heerlijk. 

Pel de aardappelen en de butternut , snijd ze in grove blokken.
Zet ze in ruim water met zout en kook zs samen 30 minuten.
Giet ze af, zet ze in de pan terug.
Voeg de boter en de kruiden Mix of Marakesh toe en stamp tot puree.

Snijd de uien klein .
Hak de knoflook fijn.
Snijd de paprika in blokjes.

Verwarm de olie in een koekenpan.
Bak erin de paprika’s, de knoflook, de uien en het gehakt.
Bak voor een paar minuten.
Giet het af.

Verdeel het gehakt mengsel in een ovenschaal.
Verdeel bovenop de puree.
Verdeel de kaas bovenop.

Zet in de oven op 220 graden, circa 35 minuten.
Lekker met sla.

 

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties