Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie BBQ, Rubs, marinade, glaze en kruiden mix
Ingredienten
  • 1 stuk vlees naar keuze per persoon
  • 3 el cajun kruiden
  • 5 el appelstroop
  • 5 el olijfolie
  • 1 el verse rozemarijn
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Zet het vuur niet te hoog en keer het vlees regelmatig om te voorkomen dat het gaat branden.

 

Bestrijk de karbonade helemaal met het mengsel en laat het een half uurtje intrekken.

Leg het vlees op een hete BBQ of in een koekenpan (20 min) grillen.

1620663_612341358859562_27079478_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties