Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Rubs, marinade, glaze en kruiden mix
Ingredienten
  • 100 ml witte wijn
  • 2 el olijfolie
  • vis (op foto Pangasius filet)
  • 1 citroen
  • 1 sinaasappel
  • 3 el citroensap
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el verse basilicum
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Rasp de schil van de citroen en van de sinaasappel.
Snijd de basilicum fijn en hak de knoflook.
Doe alle ingrediënten in een schaal en meng goed door elkaar.
Voeg de vis bij de marinade en laat deze minimaal 2 uur marineren in de koelkast.
Haal de vis uit de marinade en grill of bak de vis gaar.
Lekker met sla of met rijst.

402926_350776888349345_1485955474_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties