Door: Dominique op 30 - 10 - 2018 in de categorie Kip, Gevogelte
Ingredienten
  • 4 kipfilets
  • 5 sneden donkerbrood van goede kwaliteit
  • 4 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels verse peterselie
  • Peper en zout
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels margarine
  • Bakpapier
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Hak in een keukenmachine de brood, de peterselie en de knoflook.
Breng op smaak met peper en zout.

Leg op de aanrecht een bakpapier.
Doe een soeplepel brood en zet de kipfilet bovenop.

Strooi wat brood bovenop en bedek met een nieuw vel bakpapier.
Met een roller sla op de papier om de kipfilet plat te slaan.
Doe dat met al de kipfilets en doe ze op bord.

Verwarm 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels margarine in een koekenpan.
Bak de kipfilet 4 minuten, beide kanten.
Zet het vuur laag, zet een deksel op en laat 2 minuten na garen.

Snijd de kipfilets in plakjes en zet ze in een mooie schaal.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties