- 4 kipfilets
- 5 sneden donkerbrood van goede kwaliteit
- 4 teentjes knoflook
- 3 eetlepels verse peterselie
- Peper en zout
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels margarine
- Bakpapier
Hak in een keukenmachine de brood, de peterselie en de knoflook.
Breng op smaak met peper en zout.
Leg op de aanrecht een bakpapier.
Doe een soeplepel brood en zet de kipfilet bovenop.
Strooi wat brood bovenop en bedek met een nieuw vel bakpapier.
Met een roller sla op de papier om de kipfilet plat te slaan.
Doe dat met al de kipfilets en doe ze op bord.
Verwarm 2 eetlepels olijfolie en 2 eetlepels margarine in een koekenpan.
Bak de kipfilet 4 minuten, beide kanten.
Zet het vuur laag, zet een deksel op en laat 2 minuten na garen.
Snijd de kipfilets in plakjes en zet ze in een mooie schaal.