- 1 broccoli
- 2 grote pak Danerolles croissant deeg
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 2 zalm moten (diepvries)
- 4 eetlepels paneermeel
- margarine
- 2 theelepels dille
- 1 ei
- 1 grote pak Boursin (kaas)
- peper en zout
Recept samen met mijn vriend Edwin verzonnen.
Snijd de zalm in blokjes.
Snijd de broccoli in roosjes.
Snijd de ui in blokjes.
Hak de knoflook fijn.
Verwarm de oven op 180 graden voor.
Kook de broccoli in ruim water met zout, 10 minuten.
Laat hem goed uitlekken en knijp het water uit in je handen.
Verwarm 1 lepel margarine in een koekenpan en bak de ui erin.
Voeg de zalm toe en bak mee 5 minuten.
Voeg nu de knoflook toe, bak mee 2 minuten en zet het vuur uit.
Roer nu de dille, de broccoli en de Boursin door de zalm en breng op smaak met peper en zout.
Vet een springvorm (28 cm) in met margarine.
Bekleed het vorm met Danerolles croissant deeg.
Strooi de paneermeel over het bodem van de springvorm.
Giet het Broccoli mengsel in het springvorm, over het Danerolles deeg.
Bekleed de taart geheel met het Danerolles deeg.
Klop een ei en besmeer de taart met een kwast.
Bak de taart 30 minuten op 180 graden.