Door: Dominique op 24 - 10 - 2016 in de categorie Aziatische keuken
Ingredienten
  • Tempura beslag
  • 1/2 nori vel
  • zalm filet
  • roomkaas
  • sushi rijst
  • zonnebloemolie
  • bloem
Voor erbij:
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 2 personen

Sushi van Nikki, mijn dochter.
Lekker met Shrimp saus.

Maak je sushirijst klaar.

Leg de bamboe mat klaar voor gebruik.
Leg het half nori vel met de gladde kant naar de onderkant en zorg dat je het vel met de sushirijst goed bedekt.

Leg een stuk huishoudfolie er op en draai dan alles om zodat de folie en de rijst op het bamboematje komen te liggen. Je legt dan een stukje zalm, en een beetje roomkaas op het half nori vel en rolt de sushirol strak.

Rol de rol in wat bloem en dan in het tempura beslag.
Bak de rol in zonnebloemolie in de wok tot de tempura goudbruin is.

20161015_200641_resized

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties