- 3 drumsticks per persoon
- 2 kleine citroenen
- 2 theelepels verse tijm
- 2 theelepels Dijon mosterd
- 2 theelepels honing
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- Peper en zout
- Diepvries zakje van 3 liter
Pers de knoflook.
Rasp de zest van een half citroen.
Meng in een kom de tijm, samen met de knoflook, de mosterd en de olijfolie.
Breng op smaak met peper en zout.
Zet de drumstiks in een grote diepvries zak.
Voeg de marinade toe, maak de zak dicht met een knop en meng goed de marinade met de drumsticks door de zak goed te schudden.
Zet de drumsticks 2 uur in de koelkast.
Verwarm de oven op 180 graden voor.
Open de zak en leg de drumsticks naast elkaar in een ovenschaal.
Bak ze 30 minuten in de oven. (Kijk af en toe dat ze niet verbranden).