Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Kip, Gevogelte, Rijst
Ingredienten
  • 1 kipfilet per persoon
  • 4 eetlepels ketchup
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 4 eetlepels azijn (wit)
  • 4 eetlepels ketjap
  • 1 groot blik perziken
  • 1 zak kruiden voor Nasi (Conimex)
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Een lekker recept van Demi, mijn stiefdochter…

Snijd de kip in blokjes.

Bak ze goudbruin.

Voeg er de ketchup, de pindakaas, de azijn en de ketchap.
Snijd de perziken in blokjes.
Doe de perziken erbij en roer even door.
Doe nu wat perziken sap erbij en de kruiden voor Nasi.
Laat nu zacht 15 minuten pruttelen.

10178129_628446327249065_1545465986_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties