Door: Dominique op 5 - 09 - 2017 in de categorie BBQ, Varkensvlees
Ingredienten
  • 12 stukjes speklapjes
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels kerrie poeder
  • 2 eetlepels gerookte paprika poeder
  • 2 eetlepels verse tijm
  • 4 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Maak de marinade klaar:

Pers de knoflook teentjes.

Meng de olie met de knoflook, de gerookte paprika poeder, de kerrie poeder en de tijm.

Breng op smaak met peper en zout.

Meng samen de marinade met sw carbonnades en laat ze afgedekt, 1 uur in de koelkast marineren.

Bak in de oven 20 minuten  of grill ze op de bbq.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties