- 4 schnitzels
- 2 eieren
- 2 boterhammen
- 6 eetlepels paneermeel
- 3 eetlepels basilicum
- 2 eetlepels peterselie
- 2 eetlepels uienpoeder
- 2 teentjes knoflook
- 4 eetlepels geraspte kaas
- 3 eetlepels bloem
- peper en zout
- 2 bos uitjes
Maak het brood mengsel klaar:
Pers de knoflook, hak de brood samen met de bos uitjes en de knoflook.
Meng de brood samen met de paneermeel, de uienpoeder, de peterselie, de basilicum en de geraspte kaas.
Breng op smaak met peper en zout.
Neem 3 kom, een met bloem, een met de los geklopte eieren en de ander met het brood mengsel.
Dep de schnitzels eerst in de bloem, dan in de eieren en daarna in het brood mengsel.
Bak de schnitzels eerst op hoog vuur, beide kanten en daarna een paar minuten op laag vuur, ook beiden kanten.