Door: Dominique op 15 - 11 - 2014 in de categorie Varkensvlees
Ingredienten
  • 4 schnitzels
  • 2 eieren
  • 2 boterhammen
  • 6 eetlepels paneermeel
  • 3 eetlepels basilicum
  • 2 eetlepels peterselie
  • 2 eetlepels uienpoeder
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels geraspte kaas
  • 3 eetlepels bloem
  • peper en zout
  • 2 bos uitjes
 
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Maak het brood mengsel klaar:

Pers de knoflook, hak de brood samen met de bos uitjes en de knoflook.

Meng de brood samen met de paneermeel, de uienpoeder, de peterselie, de basilicum en de geraspte kaas.

Breng op smaak met peper en zout.

Neem 3 kom, een met bloem, een met de los geklopte eieren en de ander met het brood mengsel.

Dep de schnitzels eerst in de bloem, dan in de eieren en daarna in het brood mengsel.

Bak de schnitzels eerst op hoog vuur, beide kanten en daarna een paar minuten op laag vuur, ook beiden kanten.

10799346_927453463949983_263754472_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties