- 8 eieren
- 1 rode paprika
- 4 lente uitjes
- Peper en zout
- Margarine
- Koekenpan van 36 cm
- Deksel of alufolie
- 200 g gerookte zalm
- 4 eetlepels roomkaas (Philadelphia)
- 2 theelepels dille
Klop de eieren samen en breng ze op smaak met een beetje zout en peper.
Snijd de paprika in mini blokjes en de lente uitjes heel fijn.
Verwarm 2 eetlepels Margarine in de koekenpan.
Bak erin de lente uitjes samen met de paprika blokjes.
Voeg de eieren, nu heb je een dunne platte omelet.
Zet het vuur heel laag, zet de deksel erop en bak de omelet tot het gestold is.
Laat de omelet goed afkoelen.
Zet de omelet voorzichtig op een plank.
Smeer hem royaal met roomkaas.
Verdeel de zalm erop.
Strooi wat dille.
Rol voorzichtig de omelet op, heel strak.
Snijd de omelet in plakjes en zet ze op een mooie serveerschaal.
Doe de omelet in de koelkast minimum 30 minuten.