Door: Dominique op 30 - 03 - 2020 in de categorie Groenten, Healthy /koolhydraatarm Food
Ingredienten
  • 1 verse hele bloemkool
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel gerookte paprika poeder
  • 1 theelepel kurkuma poeder
  • 1 eetlepel verse tijm
  • 1 eetlepel verse peterselie
  • 4 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
  • 1 vel Bakpapier
Keuken: Bereidingstijd: 35 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de bloemkool in dikke plakken ( snijd de roosjes in plakken ook).
Zet ze op een, bekleed met bakpapier, ovenplaat.

Snijd de uien in partjes.
Verdeel ze tussen de bloemkool.

Verwarm de oven op 170 graden voor.

Hak samen de knoflook, tijm en peterselie.
Meng ze met de olijfolie, kurkuma en paprikapoeder.
Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de olie op alle bloemkool plakken en alle ui partjes.

Zet in de oven 40 minuten op 170 graden voor.
Rasp de kaas boven de bloemenkool en zet nog 10 minuten in de oven op 190 graden.

Lekker met vlees.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties