- 4 visfilets naar keuze (hier scholfilets)
- 1/2 Spaanse peper
- 1 citroen
- 2 theelepels koriander
- 1 theelepel kurkuma
- 2 gember bolletjes of 1 stuk verse
- zout en peper
- 200 ml kokosmelk
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie
Healthy food recept.
Hak de gember fijn.
Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper in reepjes.
Hak de knoflook fijn.
Meng in een kom de gember, rode peper, knoflook, kurkuma, koriander, het citroensap, peper en een mespunt zout.
Wrijf de vis in met het mengsel en marineer afgedekt 30 minuten in de koelkast.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 minuten.
Voeg de vis toe en bak 2 minuten per kant op laag vuur.
Voeg de kokosmelk toe, leg de deksel op de pan en laat de vis nog 4 minuten smoren.