Door: Dominique op 18 - 11 - 2014 in de categorie Varkensvlees
Ingredienten
  • 4 schouderkarbonades
  • 3 uien
  • 1 theelepel Franse mosterd
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 laurier blaadjes
  • 2 eetlepels peterselie
  • 2 bos uitjes
  • 250 ml witte wijn
  • 1 blikje tomaten blokjes
  • peper en zout
  • 1 bouillon blokje
  • 1 rode paprika
  • 1 theelepel verse tijm
Keuken: Bereidingstijd: 120 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de uien in plakjes en de paprika in blokjes.

Hak de peterselie en knoflook.

Doe alle ingrediënten10807047_929754753719854_1005745892_n in een grote pan.

Laat het stoofvlees eerst 20 minuten, op hoog vuur, daarna laat het, op zacht vuur, 100 minuten minuten, langzaam stoven.

Serveer met rijst.

Je kan de jus van het stoofvlees met maizena binden om een lekkere dikke saus te maken.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties