Door: Dominique op 6 - 05 - 2015 in de categorie Ovenschotels
Ingredienten
  • 300 g gemengde gehakt (grof)
  • 1/2 aubergine per persoon
  • 1/2 courgette per persoon
  • 2 grote tomaten per persoon
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 ui
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 blad verse salie
  • 2 eetlepels verse peterselie, dragon en tijm
  • 1 ei
  • peper en zout
  • 2 lente uitjes
  • 6  eetlepels olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de lente uitjes in ringetjes.

Hak samen de peterselie, de knoflook, de salie, de dragon, de tijm en de ui fijn.

Meng het gehakt met het kruiden mengsel.

Voeg nu de tomaten, de paneermeel en het ei toe.

Meng alle ingrediënten goed samen en breng op smaak met peper en zout.

Snijd het kapje van de tomaten.
Schep met een lepel het vruchtvlees eruit.

Halveer de aubergines en de courgette in de lengte en schep met een lepel het vruchtvlees eruit.

Vul de groenten met het gehakt mengsel.
Zet de bovenkant van de tomaten op de tomaten terug als een hoedje.

Zet de groenten in een ovenschaal, verdeel de olie erop en zet ze in de oven 40 minuten op 180 graden.

11210279_1037157076312954_790915926_n 222

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties