Door: Dominique op 12 - 08 - 2019 in de categorie Koude voorgerechten, Voorgerechten
Ingredienten
  • 4 citroenen
  • 2 blikjes sardientjes in olie
  • 250 g Ricotta
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 theelepel dille
  • 2 eetlepels verse bieslook
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: -- min. Portie(s): 4 personen

Lekker fris voorgerecht. 

Laat de sardientjes goed uitlekken.

Snijd de bovenkant van de citroen en de rand aan de onderkant.
Met een mes snijd langs de rand aan de binnenkant en verwijder het vruchtvlees.
Doe dit met alle citroenen.

Bewaar wel 2 eetlepels citroensap apart.

Prak de sardientjes met een vork, heel fijn.

Hak samen de knoflook met de sjalot en de bieslook.

In een kom, meng de sardientjes met de ricotta, citroensap, sjalotmengsel, dille en kappertjes.
Breng op smaak met peper en zout.

Vul de citroenen met de sardientjes creme.

Decoreer met een paar bieslook sprietjes en dille bovenop.
Zet een half uur in de koelkast.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties