Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Koude voorgerechten, Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 12 eieren
  • 1 stuk geraspte oude kaas
  • 3 el mayonaise
  • 1 tl Worcestersaus
  • peper en zout
  • 1 tl Franse mosterd
  • 1 tl peterselie
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 24 personen

Lekker als voorgerecht of als borrel hapjes.
Er zijn meer variatie op dit recept met:
zalm
tonijn
ham
tomaat
garnalen

Zet een pan met water op het vuur en kook hierin de eieren hard, ongeveer 9 minuten.

Laat de eieren daarna schrikken door ze af te gieten en daarna er gelijk koud water overheen laten stromen. Hierdoor kun je ze makkelijk pellen.

Snijd de eieren in de lengte door midden en haal de eidooiers eruit.

Doe de eidooiers bij elkaar en voeg de mayonaise toe en zorg dat het goed vermengd word.

Doe vervolgens de andere ingrediënten erbij en breng het op smaak met wat peper en zout.

Zet vervolgens de eieren in de koelkast en laat ze daar een uurtje staan.

1957784_611310092296022_1279397817_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties