- 4 kipfilets
- 1 bak Paturain (kruiden roomkaas)
- 1/2 rode paprika
- peper en zout
- 4 bos uitjes
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 1 eetlepel peterselie
- 2 pakjes ontbijtspek
- olijfolie
Lekkere, malse kipfilet met een romige vulling.
Verwarm de oven voor op 200˚C.
Hak de bos uitjes, de peterselie en de paprika heel fijn.
Meng ze samen met de Paturain en honing.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de kipfilets zorgvuldig doormidden, maar zorg ervoor dat je ze niet helemaal doorsnijdt en sla ze plaat.
Smeer de kipfilets royaal met het paturain mengsel.
Leg een plak ontbijtspek op elke kipfilet.
Rol de kipfilets op en bedek ze met 3 ontbijtspek plakjes.
Strooi er wat peper en Italiaanse kruiden op.
Plaats in een ondiepe ovenschaal met wat olie.
Bak de kipfilets in de oven 30 minuten tot ze gaar zijn.