- 1 pak pitabroodjes
- 1 potje geroosterde rode paprika
- 3 el spinazie a la crème
- 2 el ricotta kaas
- 1 teentje knoflook
- 3 el feta
- peterselie, basilicum, koriander
- 3 lente uitjes
- 1 flesje kookroom
Laat de spinazie ontdooien.
Laat de paprika’s uitlekken.
Snijd de lente uitjes, de knoflook, de peterselie, de basilicum en de koriander heel fijn.
Snijd de paprika’s in reepjes.
Meng alle samen, bak ze even in een koekenpan met 1 eetlepel olie en breng op smaak met peper en wat zout en 3 el kookroom.
Snijd de pitabroodjes open.
Smeer een eetlepel ricotta erop.
Beleg met het spinazie mengsel en kruimel wat feta bovenop.
Vouw het broodje dicht.
Bak de broodjes een voor een in een koekenpan zonder olie tot de kaas gesmolten is.
Keer ze een paar keer om op een laag vuur.
In vier delen.