- 8 middelgrote rijpe vleestomaten
- 2 bakjes feta kaas
- 2 eetlepel olijven zonder pit
- 2 eetlepels verse peterselie
- 2 eetlepels verse basilicum
- 2 eetlepels crème fraîche
- 1/2 rode paprika
- peper en zout
- 2 bos uitjes
- 1/2 Spaanse peper zonder pit
Je kunt ze eten als lichte vegetarische maaltijd of als heerlijk bijgerecht
Zelf verzonnen.
Verwarm de oven op 180 graden voor.
Snijd de paprika, de Spaanse peper, de peterselie, de basilicum en de bos uitjes fijn.
Hak de olijven fijn en verkruimel de kaas.
Snijd u de bovenkant van de tomaat af en schept u de tomaat zorgvuldig leeg.
Snijd het vlees van de tomaat heel fijn en meng het met de overige ingrediënten in een kom.
Meng nu de ingrediënten met de crème fraîche en breng op smaak met wat zout en veel peper.
Verdeel vervolgens het mengsel over de uitgeholde tomaten.
Plaats de tomaten in een ovenschaal, besprenkel ze met olijfolie en bak ze gedurende circa 30 minuten in de oven.