- 400 g varkensfilet
- 1 pak Italiaanse ham, in plakjes
- 1 flesje zongedroogde tomaatjes in olie
- olijfolie om te bakken
- 1 rode paprika
- Brie
- 1 el honing
- 2 salie blaadjes
- peper en zout
- cocktailprikkertjes
Snijd de Brie in plakjes.
Hak de paprika heel fijn.
Snijd de tomaatjes in fijne blokjes.
Verwarm de oven voor op 180˚C.
Snijd de filet zorgvuldig doormidden, maar zorg ervoor dat je hem niet helemaal doorsnijdt.
Smeer de filet royaal met honing.
Leg de plakjes Brie, de tomaatjes en plakjes ham op de filet.
Leg dan de salie blaadjes bovenop.
Rol de filet op en zet het vast met de prikkertjes.
Strooi wat peper en zout op.
Plaats in ondiepe ovenschaal met wat olie.
Bak het vlees in de oven 45-50 minuten tot het rosé is.
Voor het serveren haal de salie blaadje voorzichtig af en snijd de varkensfilet in plakjes.