- 1 varkensrollade
- 1 grote stuk Brie (Franse kaas)
- 1 potje Pesto genovese
- Peper en zout
- Olijfolie
- 1 bakje ontbijtspek plakjes
Op zoek naar inspiratie, keek ik in mijn koelkast, mijn vrieskast en mijn voorraadkast….
….een varkensrollade, een pakje ontbijtspek, een stuk Brie en een potje pesto en voila!
een lekker, nieuw recept!
Snijd de rollade aan de zijkant in en vouw hem open maar laat wel een kant dicht.
Bestrijk de binnenzijde met de pesto en leg op 1 stuk of 4 plakjes Brie en een stuk of 4 plakjes ontbijtspek.
Vouw hem dicht en steek hem vast met cocktailprikkers.
Bestrooi de rollade met peper en zout naar smaak.
Verhit de olie in een braadpan en bak de rollade aan beide kanten bruin.
Temper het vuur en laat de rollade in ± 30 min. helemaal gaar braden.
Bon appétit!