Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Nagerechten, Verrine Dessert
Ingredienten
  • 1 doos zomerfruit (a 250 g, diepvries)
  • 50 g fijne kristalsuiker
  • 2 eierdooiers
  • 1 bakje mascarpone (verse roomkaas, a 250 g)
  • 1 vanillestokje, opengesneden of een zakje vanille suiker
  • 8 speculoos koekjes
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 8 personen

(links op de foto)

Meng de zomerfruit met 4 el suiker.
meng de mascarpone met de eierdooiers en de vanille.
Breek de speculoos koekjes fijn met een zwaar object (met de bodem van een stevige wijnfles).

Strooi 2 eetlepels speculooskruimels op de bodem van een glas.
Scherp er een laag van zomerfruit over.
Schep er dan een laag van het mascarpone mengsel over.
Eindig met een laagje mascarpone.

zet de tiramisu minsten 1 uur in de ijskast.

552438_362763067150727_1129344536_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Zalm, surimi en..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Verrine met gerookte..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Borrel crackers

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Brie Kerstboompjes

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties