- 4 aubergines
- 4 eetlepels olijfolie
- 4 teentjes knoflook
- 3 kipfilets
- 1 bakje tomaten tapenade
- 1 bakje tomaten Cherry
- 1 ui
- 1 blikje tomaten blokjes
- 10 verse basilicum blaadjes
- 1 theelepel suiker
- 2 eetlepels oregano
- 3 Mozzarella bollen
- Peper en zout
- Bakpapier
Kholydraatarm zelf verzonnen recept.
Snijd de kipfilet in reepjes.
Meng de reepjes met de tomaten tapenade, dek af en zet ze in de koelkast.
Hak de knoflook fijn en meng met de olijfolie en 2 eetlepels oregano.
Breng op smaak met peper en zout.
Halveer de tomaatjes.
Snijd 1 ui heel fijn.
Hak de basilicum.
Meng de tomatenblokjes met de suiker, het ui en de basilicum.
Snijd de aubergines in de lengte, in plakjes.
Bekleed 2 ovenplaten met bakpapier (of groot ovenschalen).
Leg de aubergine plakjes op het bakpapier.
Bestrijk met een kwast de plakjes met het olie mengsel.
Verdeel de kipfilets reepjes erop.
Verdeel het tomatenblokjes mengsel naast de kipfilet reepjes.
Verdeel de tomaatjes erop.
Scheur de mozzarella en verdeel het bovenop.
Strooi de rest van oregano erop.
Zet in de oven, op 180 graden, 35 minuten.