Door: Dominique op 5 - 10 - 2016 in de categorie Kip, Gevogelte
Ingredienten
  • 1 potje groene pesto
  • 4 karbonades
  • 2 mozzarella bollen
  • 4 tomaten
  • 1 theelepel peterselie
  • 1/2 theelepel Pizza kruiden of Italiaanse kruiden
  • peper en zout
  • olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Snijd de Mozzarella en de tomaten in plakjes.

Bestrijk de karbonades aan beide kanten met pesto en laat ze 10 minuten marineren.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de karbonades 5 minuten.
20161004_175312_resized

Leg de karbonades in een ovenschaal en leg de plakjes tomaat en de plakjes mozzarella er dakpansgewijs op.
Strooi peper, zout, Italiaanse kruiden en peterselie bovenop.

Bak de karbonades in nog 15 minuten gaar en laat de kaas smelten.
Leg de karbonades op vier borden.

20161004_184955_resized

20161004_175312_resized

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Zalm, surimi en..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Verrine met gerookte..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Borrel crackers

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Brie Kerstboompjes

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties