- 2 eetlepels olie
- 400 g kipfilets
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel peterselie
- 1 paprika
- 2 venkelknollen
- 540 ml passata napolitana
- snufje chili vlokken of poeder
- 300 g pasta (hier spaghetti)
- peper en zout
- 1 theelepel Ras el Hanout
zie ook dit recept op youtube
Snijd de venkelknollen in reepjes.
Snijd de kipfilets in blokjes.
Snijd de paprika in blokjes.
Hak de knoflook fijn.
Meng de kip met de Ras el Hanout.
Verhit de olie in een koekenpan, bak de kip en breng op smaak met peper en zout 5 min. op hoog vuur.
Schep regelmatig om.
Voeg de groenten en knoflook toe aan de kip en bak 4 min.
Voeg de peterselie toe.
Voeg de passata toe en verwarm 5 min. op middelhoog vuur.
Breng op smaak met de chili vlokken of chili poeder.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Giet af en meng door de saus.
Serveer direct.