Ingredienten
- 300 g kipfilet
- 1 ui
- bosui
- 1 bak kastanje champignons
- 1 bakjes spekjes
- 1 rode paprika
- peper en zout
- 1 tl kerrie poeder
- 1 potje crème fraîche
- margarine
- rijst
Kook de rijst 10 minuten gaar.
Snijd de kip en de paprika in blokjes.
Snijd de ui fijn en de bosui in ringen.
Verhit een koekenpan met wat margarine en bak de ui erin.
Voeg er de kipfilet blokjes en de spekjes toe en bak ze nog 5 minuten.
Voeg nu de champignons, de paprika en de bosui toe.
Voeg dan de kerrie poeder en meng alles goed samen.
Breng op smaak met peper en zout.
Roer de crème fraîche, zet het vuur zacht en kook nog 10 minuten.
Snijd de kip en de paprika in blokjes.
Snijd de ui fijn en de bosui in ringen.
Verhit een koekenpan met wat margarine en bak de ui erin.
Voeg er de kipfilet blokjes en de spekjes toe en bak ze nog 5 minuten.
Voeg nu de champignons, de paprika en de bosui toe.
Voeg dan de kerrie poeder en meng alles goed samen.
Breng op smaak met peper en zout.
Roer de crème fraîche, zet het vuur zacht en kook nog 10 minuten.