Door: Dominique op 11 - 10 - 2017 in de categorie Dipsaus, spread, Lunch en Ontbijt
Ingredienten
  • 2 eieren
  • 1 kipfilet
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 mandarijn
  • 2 eetlepels verse peterselie
  • 1/2 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels mayonaise of yoghonaise voor een gezonder versie
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 10 personen

Lekkere, frisse salade voor op brood.

Verwarm de olie in de koekenpan en bak het kipfilet, 8 mn beide kanten.
Breng op smaak met peper en zout en laat hem afkoelen op een bord.

Hak de kipfilet heel fijn.

Kook de eieren hard in een pan met ruim water, 9 minuten. Laat ze afkoelen in koud water.
Pel ze af en hak ze fijn.

Hak in een keukenmachine de peterselie, een half ui en een teentje knoflook.

Snijd elke partje van de mandarijn heel fijn.

Meng in een kom de kip, de peterselie, de ui, het knoflook, de mandarijn en de eieren.
Voeg 4 eetlepels mayonaise en breng op smaak met peper en zout.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties