- 1 kipfilets per persoon
- handjevol verse kruiden (salie, peterselie, dragon, basilicum, tijm)
- 8 kleine plakjes kaas
- 4 plakjes ham
- 1 bakje champignons
- 2 lente uitjes
- 2 teentjes knoflook
- peper en zout
- 6 eetlepels olijfolie
- cocktailprikkers
Verwarm de oven op 180 graden voor.
Snijd de lente uitjes in ringetjes en bak ze 3 minuten in olijfolie.
Hak de champignons, de knoflook en de kruiden samen in de keukenmachine.
Meng de lente uitjes met het champignons mengsel en breng op smaak met peper en zout.
Zet de kipfilets op een plank en bedek ze met plastic folie.
Sla op de plastic folie met een deegrol tot de kipfilets plat zijn.
Strooi wat peper en zout op de kipfilets.
Verdeel erop het champignons mengsel.
Verdeel de kaas en de ham bovenop.
Rol de kipfilets op en maak ze dicht met 2 cocktailprikkers.
Besprenkel de kipfilets met olijfolie en bak ze 15 minuten, beide kanten, in de oven, op 180 graden. (laat de kipfilets niet droog worden, en besprenkel ze vaak met wat olie uit de schaal).
Serveer de kipfilets, in plakjes gesneden en besprenkeld met olie en de gesmolten kaas (uit de kipfilets gekomen).