Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Aziatische keuken, Kip, Gevogelte
Ingredienten
  • 1 zak wokgroenten
  • 1 pakje kokosmelk
  • 1 kipfilet per persoon
  • 2 el woksaus naar smaak (ik heb vijf spices van conimex gebruikt)
  • pasta naar smaak
  • peper en zout
  • wokolie
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen
Het is koud buiten en ik had zin in iets tropisch!

Snijd de kipfilet in reepjes.
Kook de pasta in ruim water met zout.
Bak de kipfilet in wokolie, een paar minuten.
Voeg de wokgroenten toe en roerbak ze beetgaar (en tot alle vocht verdampt is).
Schenk de kokosmelk en de woksaus er bij en laat 10 minuten zacht koken.
Breng op smaak met zout en peper.
Voeg de pasta toe en serveer direct.

 484673_401323436628023_496262121_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Zalm, surimi en..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Verrine met gerookte..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Borrel crackers

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Brie Kerstboompjes

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties