Door: Dominique op 2 - 08 - 2020 in de categorie Healthy /koolhydraatarm Food, Koude voorgerechten, Soepen
Ingredienten
  • 2 komkommers
  • 200 ml yoghurt
  • 1/2 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels verse munt blaadjes
  • 2 eetlepels verse basilicumblaadjes
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Pel de komkommers, de knoflook en het halve ui.

Pureer alle ingrediënten samen.

Breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de koude soep in 4 glazen.

Laat de komkommer soep, 2 uur minimum in de koelkast.

Serveer zo of met gegrilde stokbrood sneden.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

No food waste..

Datum: 27 - 02 - 2024

0 reacties

Koolhydraatarme “Bami”

Datum: 26 - 02 - 2024

0 reacties

Zoetzure kip met..

Datum: 22 - 02 - 2024

0 reacties

Tabouleh

Datum: 14 - 02 - 2024

0 reacties