- 300 g gluttenvrij pasta
- 100 g sperziebonen
- 4 eieren
- Handjevol dille
- 100 g snack tomaatjes
- 1 komkommer
- 1/2 fles zilver uitjes
- 1 blik tonijn
- 1 rode ui
- Verse peterselie, bieslook en mint
- 1 rode paprika
- 1 blik maïs
- 4 eetlepels mayonaise
- 4 eetlepels slasaus light
- 4 eetlepels ketchup
- 4 eetlepels citroensap
- 2 eetlepels olijfolie
- Peper en zout
Kook de pasta in ruim water met zout.
Giet ze af en laat ze afkoelen onder de kraan.
Kook de eieren in ruim water met zout, hard.
Laat ze afkoelen in koud water, pel ze af en snijd ze in stukjes.
Kook de sperziebonen in ruim water met zout, laat ze afkoelen onder de kraan en snijd ze in stukjes.
Snijd de ui heel fijn.
Snijd de komkommer en de tomaatjes in mini blokjes.
Hak de peterselie, de dille en de bieslook fijn.
In een kom meng de tonijn met de tomaatjes, de komkommer, de zilver uitjes, de ui, de sperziebonen, de eieren, de peterselie, de dille, de bieslook en de mint.
Voeg de pasta toe en meng alles goed samen.
Maak de dressing klaar.
Klop alle ingrediënten samen tot een luchtig dressing.
Meng de dressing bij de pasta.
Zet de salade 1 uur in de koelkast