- 30 casino brood sneden zonder korstje
- 1 komkommer
- 3 tomaten
- 1 avocado
- 4 groene asperges
- 4 eieren
- 4 plakken york ham
- Peper
- 1 pakje Paturain kaas ( roomkaas met kruiden , 100g
- 3 grote kuipjes Philadelphia, roomkaas 900 g
- 20 g verse bieslook
Bedek een springvorm met folie, ook de zijkant.
Kook de asperges en de eieren in ruim water met zout.
Beleg 4 sneden met paturain en zet ze naast elkaar op de bodem van de springvorm.
Beleg best dik, 6 sneden brood met Philadelphia.
Zet ze aan de zijkant van de springvorm.
Verdeel de ham plakken erop.
Smeer 4 sneden brood met paturain.
Snijd de tomaten in dunne plakken (doe het sap van de binnenkant weg)
Leg erop plakken tomaten.
Smeer alweer 4 sneden met paturain.
Snijd de eieren en verdeel ze op de brood.
Leg erop wat ham.
Breng op smaak met peper.
Smeer 4 sneden met philadephia.
Snijd de avocado in heel dunne plakken.
Smeer 4 sneden met philadelphia.
Sdnijd de komkommer in heel dun plakjes.
Verdeel ze op de brood.
Smeer 4 sneden brood met philadelphia en zet ze bovenop..
Zet ze een folie erop en zet het 3 uur in de koelkast.
1 uur voor etrn, keer de taart om op een bord.
Smeer de taart met philadelphia om de hele taart te bedekken.
Decoreer boven de taart met eieren, asperges, tomaten, komkommer en ham.
Decoreer de zijkant met bieslook.