Door: Dominique op 9 - 05 - 2019 in de categorie Cakes, Salsa, Jam en Chutney
Ingredienten
  • 1 biscuit bodem voor taart
  • 250 g aardbeien
  • 250 g blauwe bessen
  • 4  eetlepels fijne suiker
  • 200 ml slagroom + 2 eetlepels fijne suiker
  • 4 eetlepels aardbeien jam
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 2 personen

Maak de cake klaar en bak hem in een brownie vorm.
Laat hem afkoelen.

Doe de blauwe bessen in een pan samen met de suiker en 1 eetlepel water en kook ze 5 minuten.
Laat ze afkoelen.

Klop de slagroom met de suiker stijf.

Snijn de helft van de aardbeien in plakjes en alweer de ander helft.

Snijd de cake in tweeën in de lengte.

Smeer de jam op de bodem.
Verddel de aardbeien plakjes en de helft van de blauwe bessen.
Verdeel de siroop van blauwe bessen erop.
Verddel de helft van de slagroom en strijk hem met een spstel.
Zet de bovenkant van de cake bovenop.
Strijk de rest van de slagroom bovenop.
Verdeel de rest van de aardbeien en de blauwe bessen erop.
Verdeel de rest van de siroop op de cake.
Zet de cake in de koelkast, een uur minimum.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Sla wraps met..

Datum: 28 - 12 - 2024

0 reacties

Romige kip pasta

Datum: 9 - 12 - 2024

0 reacties

Zalm, surimi en..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties