Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Pasta salade
Ingredienten
  • 1 el groene olijven
  • 1/2 rode paprika
  • 1 zak sla
  • brie
  • 1 el gedroogde tomaten
  • 1 tomaat
  • 1/2 komkommer
  • 1 zakje mini mozzarella
  • 1 avocado
  • 1 tilapia filet
  • 1 kom pasta zoals penne
  • 1 tl verse koriander en verse munt
  • slasaus of yoghurt dressing
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Bak de vis filet in een koekenpan met margarine, snijd het in stukjes en laat hem afkoelen.
Kook de pasta in water met zout beetgaar, vergiet ze en zet ze in de koelkast.

Snijd de komkommer, de paprika, de avocado en de tomaat in blokjes.

Snijd de kruiden fijn.

Meng alle ingrediënten samen goed.

555356_400002036760163_1268670039_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties