- 350 gr macaroni of mini penne.
- 1 Gelderse kookworst.
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 el peterselie
- 1 pak Tomato Frito van Heinz
- peper en zout
- 1 pak geraspte kaas
- 1 tl Italiaanse kruiden
- olijfolie of margarine
Een lekker simpel recept met worst in plaats van gehakt.
het is ook lekker met champignons, paprika, soepgroenten.
Kook de macaroni volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snijd de rookworst in stukjes.
Snijd de ui in kleine blokjes.
Snijd de knoflook en de peterselie heel fijn.
Bak in margarine of olijfolie de ui, de knoflook een paar minuten.
Voer er de worst, de Italiaanse kruiden en de peterselie toe en bak een paar minuten.
Breng op smaak met peper en zout.
Voeg dan de tomatenpuree en laat pruttelen 15 minuten op zacht vuur.
Meng de pasta met de saus en serveer met gestrooide kaas bovenop.