Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Dipsaus, spread, Lunch en Ontbijt
Ingredienten
  • 2 makreel gerookt
  • 1 el ketchup
  • 1 handje vol zilver uitjes
  • 1 el verse peterselie
  • 1 el verse dille
  • 1 half bosje bosuitjes
  • peper
  • 4 el Griekse yoghurt
  • 4 el mayonaise
  • 1 el currysaus
  • 1 halve ui
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Lekker dip voor op de brood

Verdeel de makreel in stukjes in een kom.
snipper de ui heel fijn, halveer de zilver uitjes en hak de kruiden fijn.
Meng alle ingrediënten samen en breng op smaak met peper.

1601309_593107594116272_1600368367_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties