Ingredienten
- 5 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels honing
- 2 grote teentjes knoflook
- 2 bolletjes gember in siroop
- peper en zout
- 2 theelepels oregano
- 2 eetlepels peterselie
- sap van een half citroen
Lekker met kip, kalf, varken of lamsvlees.
Ideaal voor op de BBQ!
Snijd de knoflook en de gember in schijven.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar.Wrijf het vlees met de marinade, afdekken en 1 tot 3 uur in de koelkast laten marineren.Zorg wel dat het vlees goed door de marinade is bedekt.
Ideaal voor op de BBQ!
Snijd de knoflook en de gember in schijven.
Meng dan alle ingrediënten goed door elkaar.Wrijf het vlees met de marinade, afdekken en 1 tot 3 uur in de koelkast laten marineren.Zorg wel dat het vlees goed door de marinade is bedekt.
Keer het vlees tijdens het braden of het grillen regelmatig en bedruip ze tussendoor steeds met de marinade.