- 4 sjalotten
- 2 zalm filets
- 2 teentjes knoflook
- 2 lente uitjes
- 2 eetlepels verse peterselie
- Peper en zout
- 8 vellen lasagne
- 1 zak mix voor witte saus
- 1 bakje riccota
- 50 g geraspte kaas
zelf verzonnen recept…
Lekker mini pasta rolletjes gevuld met kaas en zalm in een heerlijk romig sausje!
Hak in een keukenmachine de sjalotten, de bos uitjes, de dille, de peterselie, de peper en de knoflook.
Meng het sjalot mengsel samen met de zalm, en de ricotta.
Breng op smaak met peper en zout.
Kook de lasagnebladen 3 minuten in een pan met kokende water.
Snijd de lasagnebladen in de breedte doormidden.
Verdeel een beetje ricotta zalm mengsel over elk vel en rol op.
Leg de rolletjes in een ovenschaal.
Maak de witte saus klaar.
Voeg er de kaas toe en giet op de cannelloni.
Zet in de oven 20 minuten, op 200 graden.