Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Warme voorgerechten
Ingredienten
  • 4 sjalotten
  • 2 zalm filets
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 lente uitjes
  • 2 eetlepels verse peterselie
  • Peper en zout
  • 8 vellen lasagne
  • 1 zak mix voor witte saus
  • 1 bakje riccota
  • 50 g geraspte kaas
Keuken: Bereidingstijd: 35 min. Portie(s): 4 personen

zelf verzonnen recept…
Lekker mini pasta rolletjes gevuld met kaas en zalm in een heerlijk romig sausje!

Hak in een keukenmachine de sjalotten, de bos uitjes, de dille, de peterselie, de peper en de knoflook.

Meng het sjalot mengsel samen met de zalm, en de ricotta.
Breng op smaak met peper en zout.

Kook de lasagnebladen 3 minuten in een pan met kokende water.

Snijd de lasagnebladen in de breedte doormidden.

Verdeel een beetje ricotta zalm mengsel over elk vel en rol op.
Leg de rolletjes in een ovenschaal.

Maak de witte saus klaar.
Voeg er de kaas toe en giet op de cannelloni.

Zet in de oven 20 minuten, op 200 graden.

canneloni met zalm

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Zalm, surimi en..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Verrine met gerookte..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Borrel crackers

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Brie Kerstboompjes

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties