Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti, Warme voorgerechten
Ingredienten
Voor 10 mini quiche
  • 10 plakjes bladerdeeg
  • 40 gram pijnboompitten
  • 2 eieren
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 bakje verse dille
  • 75 gram Parmezaanse kaas
  • peper en zout
  • muffin vorm
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 8 personen

Lekkere hapjes voor bij de voetbal.

Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien en bekleed de muffin vorm ermee. Rooster de pijnboompitten, laat afkoelen en verdeel over de quiches.
Snijd de zalm in reepjes, verdeel over de quiches.
Klop de eieren los.
Voeg de crème fraîche toe en klop goed door.

Snijd de dille fijn.
Verdeel nu de dille en de kaas over de kleine quiches.
Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het eimengsel over de quiches.

Bak de quiches in 20 minuten gaar op 180 graden.

Laat de quiches een beetje afkoelen voordat je ze uit de vorm haalt.

zalm mini quiche

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Zalm, surimi en..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Verrine met gerookte..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Borrel crackers

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Brie Kerstboompjes

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties