Door: Dominique op 19 - 07 - 2015 in de categorie Quiche, pizza en taart, Tapas, Hapjes en Antipasti, Warme voorgerechten
Ingredienten
  • 2 bollen venkel
  • 1 ui
  • 2 eetlepels mosterd
  • 3 eieren
  • 250 ml kookroom (light)
  •  versgemalen peper naar smaak
  • 1 bakje spekjes (kan ook zonder)
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen

Lekker gezond recept met venkel uit mijn eigen tuin.
Voor een vegetarisch recept, doe er geen spekjes in.

 

Snijd de venkel in plakken.
Snijd de ui in blokjes.
klop de eieren los.

11749465_1077661968929131_592641741_nKook de venkel in gezouten water gedurende 5 minuten.

Laat de venkel goed uitlekken.

 

 

 

 

 

 

Meng de venkel samen met, ui, mosterd, eieren, spekjes en room.
Roer goed door elkaar.

Vul de muffins/taartjes vormpjes met het venkel-mengsel in.

 

11749381_1077678078927520_846739895_n11756664_1077678018927526_1906712178_n

 

 

 

 

 

Bak in de oven op 200 graden, gedurende 30 minuten.

11758806_1077736268921701_637844332_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Honing mosterd pasta..

Datum: 15 - 06 - 2024

0 reacties

Pasta salade Caponata

Datum: 11 - 06 - 2024

0 reacties

Witte vis met..

Datum: 5 - 06 - 2024

0 reacties

Rozen, kruiden en..

Datum: 5 - 06 - 2024

0 reacties