Door: Dominique op 23 - 04 - 2019 in de categorie Cakes, Nagerechten
Ingredienten
  • 1 brownie cake
  • 200 ml slagroom
  • 2 eetlepels suiker
  • 10 pecaan nootjes
  • 10 marshmallows
  • 1 flesje karamel saus
  • 1 flesje chocolade saus
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 6 personen

brownie cake met slagroom, marshmallow, pecaan nootjes, karamel en chocolade saus

Maak de brownie klaar.
Laat hem afkoelen.
Halveer hem in de lengte.

Maak de slagroom klaar door de slagroom met 2 eetlepels suiker te kloppen.
Tip: wrijf de kom met citroensap en zet de kom en de slagroom in de koelkast, zo is de slagroom altijd stijf!

Zet de onderkant van de brownie in een serveer schaal.
Smeer wat slagroom op.
Zet de bovenkant van de cake erop.
Smeer de rest van de slagroom op.

Snijd de marshmallow in vieren.
Verdeel ze op de slagroom.
Verdeel de pecaan nootjes erop.
Maak mooi lijntjes met chocolade saus en met karamel saus.

Zet de Mississippi mud cake 1 uur in de koelkast.
Serveer kleine stukjes.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties