- 1 brownie cake
- 200 ml slagroom
- 2 eetlepels suiker
- 10 pecaan nootjes
- 10 marshmallows
- 1 flesje karamel saus
- 1 flesje chocolade saus
brownie cake met slagroom, marshmallow, pecaan nootjes, karamel en chocolade saus
Maak de brownie klaar.
Laat hem afkoelen.
Halveer hem in de lengte.
Maak de slagroom klaar door de slagroom met 2 eetlepels suiker te kloppen.
Tip: wrijf de kom met citroensap en zet de kom en de slagroom in de koelkast, zo is de slagroom altijd stijf!
Zet de onderkant van de brownie in een serveer schaal.
Smeer wat slagroom op.
Zet de bovenkant van de cake erop.
Smeer de rest van de slagroom op.
Snijd de marshmallow in vieren.
Verdeel ze op de slagroom.
Verdeel de pecaan nootjes erop.
Maak mooi lijntjes met chocolade saus en met karamel saus.
Zet de Mississippi mud cake 1 uur in de koelkast.
Serveer kleine stukjes.