Door: Dominique op 4 - 02 - 2022 in de categorie Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 4 zalmfilets
  • 2 eetlepels Dijon mosterd
  • 2 eetlepels honing
  • Peper
 
  • 100 g gekookte, gepelde reuze garnalen
  • 200 g sugarsnaps
  • 1 grote courgette
  • 50 g soja bonen
  • 8 kleine aardappelen
  • 200 g snack tomaatjes
  • 2 uien
  • 3 knoflookteentjes
  • 1 theelepels geraspte verse gember
  • 1 eetlepel honing
  • 1 citroen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
  • 20 g verse dille
Keuken: Bereidingstijd: 30 en 15 min. Portie(s): 4 personen

Verwarm de oven op 180 graden voor.

Halveer de tomaatjes.
Snijd de uien fijn.
Snijd de citroen in vieren.
Hak de knoflook en de dille fijn.
Rasp de gember.
Snijd de courgette in blokjes.
Snijd de aardappelen in blokjes.

Meng ze in een kom met de soja bonen, de sugarsnaps, olijfolie, honing en breng ze op smaak met peper en zout.
Verdeel ze in een ovenschaal en zet ze in de oven, 10 minuten op 180 graden, dan 20 minuten op 160 graden to de aardappelen goed gaar zijn.

Smeer de zalmfilets met mosterd en honing en doe wat peper erop.
Zet ze in de ovenschaal bij de groenten.
Zet ze 15 minuten in de oven op 180 graden.

Tip: je kunt het zo eten of met volkoren rijst erbij.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties