- 400 g gehakt
- 1 paksoi
- 1 rode paprika
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 bolletje gember in siroop
- 1 el verse koriander
- 1 el verse peterselie
- 1 tl kurkuma
- 1 tl komijnzaad poeder
- 1 tl 5 kruiden poeder
- 2 bleekselderij stengels
- peper en zout
- 1 half prei
- 3 el wok olie
Snijd de paprika en de paksoi in blokjes.
Snijd de peterselie, de koriander, de ui, de knoflook en de gember fijn.
Schil de bleekselderij en snijd een in blokjes.
Snijd de prei in ringetjes.
Verwarm de olie in de wok en voeg de ui, de prei en de knoflook.
Voeg de kurkuma, de komijnzaad en de 5 kruiden toe.
Bak 2 minuten.
Voeg de gember, de koriander en de peterselie toe.
Bak nog 2 minuten.
Voeg nu het vlees toe en rul het gehakt tot het goudbruin is.
Voeg nu de bleekselderij, de paprika en paksoi toe en bak nog, 10 minuten.