Door: Dominique op 5 - 09 - 2016 in de categorie Koekjes
Ingredienten
  • 1 pak bladerdeeg
  • suiker
  • 1 potje Nutella (Chocolade pasta)
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 2 personen

 

Franse bladerdeeg koekjes met Nutella.

 

Laat de bladerdeeg vellen op de aanrecht ontdooien.

13227876_1263407817021211_2032159183_nNeem 2 vellen en plak ze bij elkaar.
Besmeer ze met een kwast met Nutella.

 

 

 

13250456_1263407707021222_1809000920_n13231146_1263407687021224_175856017_nRol een kant tot de middel op.

Rol nu de andere kant tot de middel op.

Pak het deeg in folie en zet ze 20 minuten in de vrieskast.

 

 

 

13235974_1263414970353829_90300336_nSnijd het deeg in dunne plakjes.
Leg ze op een oven plaat met bakpapier.

Strooi wat suiker erop.
Bak de Palmiers, in de oven op 180 graden, 20 minuten, tot ze goud en bruin zijn.

Laat ze afkoelen.

 

 

 

 

13236232_1263448950350431_70551410_n13219887_1263448897017103_83316079_n

 

 

 

 

 

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties