Door: Dominique op 31 - 05 - 2019 in de categorie Healthy /koolhydraatarm Food, Vis, schaaldieren en zeevruchten
Ingredienten
  • 4  pangasius filet
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 pakje couscous
  • Kokend water
  • Zout
  • 1 eetlepel roomboter (optioneel, alleen voor de smaak)
  • 2 courgettes
  • 100 g panklare reuze garnalen (diepvries lidl)
  • 100 g champignons
  • 1 prei
  • 1 knoflook teentje
  • 200 g Cherry tomaatjes
  • 8 worteltjes
  • Peper en zout
  • Eventueel handjevol verse spinazie (optioneel)
  • Margarine
Keuken: Bereidingstijd: 25 min. Portie(s): 4 personen

Gezond recept. 

Snijd de courgettes in heel kleine stukjes.
Snijd de prei in dunne ringetjes.
Halveer de tomaatjes.
Snijd de champignons in plakjes.
Hak de knoflook fijn.

Verwarm 1 eetlepel margarine.
Doe de groenten en de knoflook erbij en wok op lage vuur tot de woteltjes gaar zijn.
Voeg eventueel de spinazie toe en bak mee tot de spinazie geslonken is.
Voeg nu de garnalen toe en bak even mee.
Breng op smaak met peper en een beetje zout.

Halverwege verwarm in een koekenpan de olijfolie.
Bak erin de vissen, beide kanten 5 minuten.

Kook het water op.
Zet de couscous in een groete kom.
Voeg het water tot boven de couscous.
Breng hem op smaak met zout en eventueel boter en roer goed door.
Zet een bord op de kom en laat de couscous gaar worden (hij wordt dik en zacht).

Verdeel de couscous op 4 borden.
Serveer een vis en een soeplepel groeten per persoon.
Serveer direct.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties