Ingredienten
- 1 pangasius filet per persoon
- 2 tomaten
- 2 citroenen
- 2 tl kruiden voor vis
- peper en zout
- 2 preien
- olijfolie
- 2 sjalotten
- handje vol peterselie, bieslook, basilicum
Maak 4 velletjes aluminiumfolie klaar (iets groter als de stukken zalm)
Snijd de tomaten en de citroenen in plakjes.
Snijd de prei en de sjalotten in ringetjes.
Wrijf de vis met de kruiden voor vis in.
Knip hier wat verse bieslook over en strooi hier wat peterselie en basilicum over.
Vet je aluminiumfolie in met een beetje olijfolie en leg hier de plakjes van tomaten en citroen, de ringetjes van prei en van sjalotten en het stuk zalm op.
Strooi over de zalm nog rijkelijk zout,peper en een beetje citroensap.
Vouw het pakketje dicht.Plaatsen de pakketjes op de grill van de bbq en grill 20 minuten.
Snijd de prei en de sjalotten in ringetjes.
Wrijf de vis met de kruiden voor vis in.
Knip hier wat verse bieslook over en strooi hier wat peterselie en basilicum over.
Vet je aluminiumfolie in met een beetje olijfolie en leg hier de plakjes van tomaten en citroen, de ringetjes van prei en van sjalotten en het stuk zalm op.
Strooi over de zalm nog rijkelijk zout,peper en een beetje citroensap.
Vouw het pakketje dicht.Plaatsen de pakketjes op de grill van de bbq en grill 20 minuten.