- 4 paprika's
- 250 g verse groene asperge
- 2 blikjes artisjokjes harten
- 1/2 potje kappertjes
- 6 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels witte basalmico azijn
- Peper en zout
Verwarm de oven op 250 graden voor.
Zet de paprika in de oven.
Bak ze tot ze zwart worden, (ongeveer 30 mn).
Doe ze uit de oven, laat ze 5 minuten afkoelen en zet in een plastic zakje.
Doe het zakje dicht en laat de paprika helemaal afkoelen.
Wanneer ze afgekoeld zijn, pel ze af met een scherpe mes, halveer ze, doe de pitjes weg en daarna snijd ze in blokjes.
Zet de artisjokjes in een vergiet en laat ze goed uitlekken.
Zet de asperges in een grillpan, strooi wat peper en zout en grill ze 5 minuten. (Draai ze vaak om).
Maak de dressing klaar door de olie met de azijn te mengen.
Breng op smaak met peper en zout.
Zet de groenten in een mooie schaal, strooi de kappertjes erover en besprenkel met de dressing.