Door: Dominique op 14 - 09 - 2015 in de categorie Anders
Ingredienten
  • 120 g Parmezaanse kaas
Keuken: Bereidingstijd: 5 min. Portie(s): 4 personen

Verwarm de oven voor op 200oC. Bekleed een  bakplaat van rand tot rand met bakpapier.
12020356_1112915732070421_1211456048_oSchep kleine bergjes kaas met een flinke tussenruimte op de bakplaten en druk ze met de bolle kant van een lepel uit tot platte ronde koekjes.
Bak de tuiles in 5 minuten goudbruin.
Laat ze een minuutje op de bakplaat liggen om iets op te stijven.
Schep ze met een mes van de bakplaat en leg ze rond een deegroller tot ze stevig zijn. Laat de tuiles op een rooster koud en hard worden.

12023017_1112919235403404_37914255_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties