- 450 g verse pasta naar keuze
- 200 g verse spinazie
- 1 Boursin
- 1 ui
- 200 g champignons
- 3 teentjes knoflook
- 4 eetlepels crème fraiche
- 200 g plakjes gerookte zalm
- 250 g reuze garnalen (gekookt en gepeld)
- Olijfolie
- Peper
Snijd de ui in plakjes.
Snijd de zalm in blokjes.
Snijd de champignons in plakjes.
Snijd de knoflook teentjes fijn.
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan.
Bak erin de champignons, de ui en de knoflook.
Voeg, beetje bij beetje, de spinazie toe en bak hem mee toy hij geslonken is.
Voeg nu de zalm en de garnalen toe en bak mee, 3 minuten.
Kook de pasta, in ruim kokend water, met zout en een theelepel olijfolie.
Voeg de boursin en de crème fraiche toe en laat, op laag vuur, tot ze smelten.
Breng op smaak met peper.
Verdeel de pasta op vier borden.
Verdeel de saus op de pasta.
Serveer meteen.